tea

 

Tea Leaves tilbyder dig en bred vifte af økologiske te blandinger af den højeste kvalitet, der vil skabe et øjeblik for at opfylde dine behov.

Men først og fremmest er der et spørgsmål:

 

Hvilken te passer til mit øjeblik?

Alle kender nok følelsen af magtesløshed om morgenen før en lang dag med utallige udfordringer eller når man ikke kan slippe af med hverdagens stress?

For enhver te blanding, er det vigtigt at sikre, at der anvendes kun de bedste ingredienser, og at vælge den rigtige te basis til en bestemt lejlighed. Vi tilbyder dig te varianter af høj kvalitet med unik smag.

 

På den måde bliver din dag fuld med energi fra starten af:

Enten blomster duftende Darjeeling, mørk og krydret Assam eller fin og kraftig citrusagtig Ceylon: Der er noget for enhver, der ønsker at starte morgenen fuld af energi. Sort te indeholder tanniner og mineraler samt vitaminer, æteriske olier og koffein.

Tanninerne i te har en beroligende virkning på maven og koffein, i modsætning til for eksempel i kaffe og energidrikke, frigives de langsomt og bæredygtigt i kroppen. I kombination med catechin forårsager det et lavt og konstant niveau af koffein.

En stimulerende morgen te bør indeholde krydrede ingredienser som kardemomme og ingefær. Frugt nuancer af grapefrugt, appelsin og citrongræs virker også forfriskende på sanserne.

 

På den måde kan du give din krop et nyt boost i løbet af dagen:

I de øjeblikke, hvor energien er ved at komme til ende, er der mange stimulanser, der samtidigt forkæler smagsløgene. En grøn te baseret kun på ren grøn te er også meget velegnet her.

En anden, meget fashionabel variant af te nydelse er Matcha. Den pulverform giver Matcha en intens, men også frisk note, som giver noget bestemt til øjeblikket. Det er ikke svært at forstærke virkningen af den efter arbejde eller før idræt med energirige ingredienser som mate, guarana eller moringa, og den beriger smagen af mange te blandinger.

Vitaminrige frugter som gojibær, acai eller acerola kan bidrage med sin forfriskende virkning.

 

På den måde kan du nyde dagens slutning til fulde:

En kop stimulerende grøn te om aften giver ikke meget mening. I stedet kan du nyde en behagelig blanding af urter, der får dig til at glemme hverdagens bekymringer.

Urte-, frugt- eller rooibos blandinger beroliger efter en lang dag og kan hjælpe dig med at falde i søvn. De fleste urteteblandinger er fri for koffein og er derfor også ideelle til børn for at afslutte dagen.

De beroligende ingredienser i te blandingerne er ikke kun kendt for deres gavnlige virkninger på sundheden, men også for deres gode smag! Kamille, pebermynte, fennikel, baldrian... Listen over de gavnlige urter er lang og giver plads til kreativitet når man vælger te. Den delikat-søde smag af lakridsrod, citronmelisse og hindbærblade, som kan forfines med blomstrende lavendel eller forfriskende anis er en perfekt vælg til aften.